Prijzen

Alle informatie over de appartementen en bijbehorende prijzen
mail ons!

Voorwaarden

Prijzen zijn inclusief beddengoed, keukenlinnen, handdoeken.

Wij hebben kosteloos een babybedje en kinderstoel ter beschikking. Indien gewenst graag aangeven bij reservering en hierbij geldt zolang de voorraad strekt.

Op de dag van aankomst kunt u vanaf 16.00u uw appartement betrekken. Op de dag van vertrek kunt u uitchecken tot 10.00u.

In het hoogseizoen ( juni, juli en augustus) zijn de wisseldagen op zaterdag. De verblijfsduur in het hoogseizoen is minimaal 1 week. In het voor- en naseizoen is de verblijfsduur minimaal 3 dagen met als wisseldag woensdag en zaterdag.

Huisdieren en Roken

Huisdieren zijn helaas niet toegestaan. Onze appartementen zijn rookvrij. Roken is binnen niet toegestaan.

Betalen en annuleren

Bij reservering vragen wij een aanbetaling van 40% van het huurbedrag. Na ontvangst van de aanbetaling, die wij graag binnen 7 dagen ontvangen, is de reservering definitief. Acht weken voor uw aankomst dient het gehele huurbedrag betaald te zijn.

Annuleren.

Bij annulering meer dan 20 weken voor de dag van aankomst wordt de aanbetaling gerestitueerd onder aftrek van 50€ administratiekosten. Bij annulering minder dan 20 tot 8 weken voor de dag van aankomst; 40% van het huurbedrag. Bij annulering minder dan 8 weken tot en met de dag van aankomst; 100% van het huurbedrag.

Wij adviseren u een annuleringsverzekering af te sluiten.

Eventuele extra kosten die u maakt tijdens uw verblijf bij ons dient u contant af te rekenen voor vertrek.

Het verkorten van uw verblijf wordt gezien als een gedeeltelijke annulering. Het huurbedrag wordt dan berekend over de aanvankelijk gereserveerde periode.

Indien wij door enige omstandigheid zijn genoodzaakt tot annulering van de reservering dan zullen wij per omgaande de reeds betaalde huur terugstorten. De huurder heeft geen ander recht dan terugstorting van de huur.

Aantal gasten

Het is niet toegestaan met meer personen het appartement te gebruiken/bewonen dan het aantal dat op de reserveringsbevestiging is vermeld. De huurder mag het gehuurde onder geen beding onderverhuren of aan andere ter beschikking stellen.

Aansprakelijkheid

De verhuurder kan niet aansprakelijk worden gesteld door huurder of diens medereizigers voor verlies en/of diefstal van diens eigendommen die in de accommodatie of op het terrein zijn achtergelaten. Als huurder bent u tijdens uw verblijf volledig aansprakelijk voor het gehuurde, de inrichting en alle zaken die tot het gehuurde behoren. Schade veroorzaakt door u en/of uw medereizigers dient geheel aan ons te worden vergoed. De verhuurder kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies en/of diefstal van diens eigendommen die in de accommodatie of op het terrein zijn achtergelaten. Evenmin voor eventuele schade aan op ons terrein geparkeerde auto’s.

De verhuurder kan niet aansprakelijk worden gesteld voor ongevallen in de accommodatie, op het terrein inclusief het zwembad.

Verzekering

Wij adviseren u een reisverzekering af te sluiten om eventuele schadekosten te dekken.